
راههای بهبود بهداشت روان و خانواده
بهداشت روان خانواده، از اهمیت بالایی برای رشد و تعالی اعضای خانواده برخوردار است. بهداشت روان، به مجموعه رفتارهای که حاکی از سلامت روان و احساسات متعادل و ناب و شاد گفته میشود. در یک خانواده که احساسات پاک و ناب انسانی در بین اعضای خانواده در جریان است، سلامتی روان و شادابی و طراوت فرزندان نیز تضمین میش…

خشونت در خانواده
خانواده، اساسیترین نهادی است که به اعضای خود احساس امنیت و آرامش میدهد و مهمترین فضای ارضای نیازهای طبیعی و جنسی انسانها است. این نهاد طی هزاران سال پایدارترین و مؤثرترین وسیله حفظ ویژگیهای فرهنگی و عامل انتقال آنها به نسلهای بعدی بوده است. اما وجود خشونت در خانواده، اضطراب و ناامنی را گسترش میدهد که پیامد آن…
روانشناسی عوامل ارتباطی مداخله گر
جهت مطالعه این مقاله، به ادامه مطلب مراجعه فرمایید.
بررسی تاثیر برنامه های تلویزیونی بر سبک زندگی
جهت مطالعه این مقاله، به ادامه مطلب مراجعه فرمایید.

بررسی تاثیر سوء آسیبهای ماهواره بر خانواده
یکی از آسیبهای نوپدید اجتماعی که تبدیل به یک چالش بزرگ برای انس و الفت بین اعضای خانواده و استحکام بنیان خانواده شده است تاثیر سوء آسیبهای ماهواره بر خانواده میباشد. بدیهی است که این چالش عظیم برای کارکرد درست و اصولی خانواده مختص ما ایرانیها نمیباشد و در سایر کشورهای جهان نیز جامعه شناسان و کارشناسان …

آسیبهای تهدیدکننده بنیان خانواده(۲)
همان طورکه در قسمت قبل گفتیم، دلایل گوناگونی موجب آسیب دیدن پیوند عاطفی خانواده شده و انسجام آن را به مخاطره میاندازند. یکی از این موارد، فردگرایی است. در دنیای پرشتاب امروز، عواملی وجود دارند که انسانها را به صورت انفرادی به خود مشغول میکنند و آنها را از تعامل با دیگران باز میدارند. رسانههای جمعی از…

فرهنگ پوشش در رسانه ملی را پاس بداریم
حجاب و پوشش، یکی از بایدها و هنجارهای فرهنگ دینی و بومی هر کشور اسلامی است و موجب پاکی و طهارت روح بشر، به ویژه زن میگردد. عفاف و حجاب زمینه ی تعالی معنوی و عروج روحانی به قلّههای بلند عرفانی برای زن فراهم میآورد و فرد را برای رشد و تعالی معنوی که رسیدن به کمال مطلوب است، سوق میدهد. یکی از مهم تری…