
انواع اختلالات روانی؛ از اختلال سلوک تا جنون دزدی!
اختلال نافرمانی مقابلهجویانه، اختلال سلوک، اختلال انفجاری متناوب و اختلال شخصیت ضداجتماعی، جنون آتشافروزی و جنون دزدی، اختلالاتی هستند که وجه مشترک آنها نقض حقوق دیگران و عدم کنترل هیجانات و رفتارهاست.
آیا تا به حال با افرادی مواجه شدهاید که به نظر میرسد کنترلی بر هیجانات خود ندارند؟ افرادی که به ن…
رابطه سبک زندگی و اختلالات روانشناختی دبیران
رابطه بین سبک زندگی و اختلالات روانشناختی دبیران متوسطه شهر اصفهان
جهت مطالعه این مقاله، به ادامه مطلب مراجعه فرمایید.

روابط دختران و پسران از نگاه قرآن و روایات
روابط پسران و دختران جوان، در کشور ما به عنوان یک معضل اجتماعی مطرح است لذا بر اولیای خانه و مدرسه و به تبع آنها مسئولین فرهنگی و اجتماعی لازم است این مسئله را به طور علمی بررسی نمایند و از هر گونه تصمیم احساسی خودداری کرده و با شناخت کامل آسیب ها، زمینه ها و راهکارهای علمی و تخصصی با این انحراف برخورد نما…

افراد «افسرده» را بشناسیم
افسردگی، از شایعترین اختلالات روانپزشکی است که سلامت روان جامعه را تهدید میکند. اما، نکتهای که بیش از پیش میبایست به آن توجه داشت، شناخت علائم افسردگی و درمان آن است.
با کوچکترین حرفی و دیدن صحنهای غمناک، اشکهایش از چشمانش سرازیر میشود. اما هیچ اعتنایی به این رفتار خودش نداشت تا این که حسابی گ…

پیامدهای طلاق
طلاق، از عوامل اهم پاشیدگی کانون خانواده معضل اجتماعی است که پیامدهای آن از مشکلات بزرگ جوامع کنونی به شمار میرود ولی در شرایط حاضر، به صورت متداولترین راه حل یک ازدواج ناموفق درآمده است.
گسستن رابطه زناشویی و رها ساختن زندگی مشترک، زن و مردی را که با هم پیوسته بوده اند، به راههای گوناگون میکشاند ، هر چند…

دلیل ترس از بچهدار شدن زوجها چیست؟
بچهدار شدن یکی از شیوههای مهم و مثبت برای استحکام خانواده است که به غیر از زایش جسمی، زایشی در جهت ایجاد شوق و همبستگی بیشتر میان همسران است. اما چرا برخی از زوجها، تمایلی به داشتن فرزند نداشته و میترسند؟
چه دلایلی باعث میشود که زوجها از بچهدار شدن بترسند؟
تاکنون با زوجهای بسیاری مواجه شدید…

آثار اجتماعى اینترنت بر جوانان
سید مهدى موسوى خطاط
امروزه، اطلاع رسانى در بستر فن آورى ارتباطات و اینترنت، سرعتى وصف ناپذیر یافته و زمان و مکان را در نوردیده است و هیچ مانعى را بر سر راه خود بر نمى تابد و جوانان که بازیگران اصلى و سواران پیشتاز این موج هستند، بیش از هر زمان نیاز به شناختن و شناخته شدن دارند وشناخت واقعى و عملى …

ماهیّت مشکلات نوجوانان
هر جامعهای برای دستیابی به هدفهای خویش، مرزهایی برای عقاید و رفتارهای پسندیده و ناپسند انتخاب یا تعیین میکند و به وسیله قوانین جاری، آئینهای دینی و اخلاقی و قواعد گروهی و سازمانی بر آنها نظارت میکند این مرزها که از ارزشها برمیخیزد هنجارها را نشان میدهند و در نهایت به تفکّر و رفتار آدمی نظم میدهند…

شش توصیه برای والدین یک نوجوان
۱- تغییر محیط گاهی اوقات برای نوجوانان و جوانانی که دچار اختلالات شخصیتی شدهاند، موثر واقع میشود، یعنی ممکن است لازم باشد کلاس و یا مدرسه آنها را عوض نمود، یا تغییر منزل و از محلهای به محله دیگر رفتن و یا در موارد حاد حتی از شهری به شهر دیگر منتقل شدن، میتواند به بهبود آنها کمک نماید.
۲- برای جلو…

کودکان و دنیای مجازی
راهنمای والدین در استفاده کودکان از رسانههای دیجیتال
رسانهها، همه جا هستند. تلویزیون، اینترنت، کامپیوتر، و بازیهای ویدئویی همیشه و همه جا توجه کودکان را به خود جلب میکنند. امروزه کودکان به طور متوسط روزانه ۷ ساعت از زمان خود را صرف بازی و استفاده از تجهیزات الکترونیک میکنند که بخشی از آن در اتا…